Подготовка за национално външно оценяване по БЕЛ и математика за 4. клас

Подготовка за национално външно оценяване по БЕЛ и математика за 4. клас

 

Националното външно оценяване по български език и литература и математика е предизвикателство за всеки четвъртокласник. Теоретичната основа на курса е изцяло съобразена с учебно-изпитната програма, с изискванията за националното външно оценяване по БЕЛ и математика. Подготовката по тези два учебни предмета включва: систематизиране на основните понятия, решаване на различни видове тестови задачи, формиране на интелектуални умения за помнене, разбиране, прилагане. Базовата езикова, литературна и математическа компетентност гарантира и успешно представяне на изпити за специализираните паралелки със засилено изучаване на български език и математика след 4. клас.

Ръководител на курса по БЕЛ е д-р Красимира Танева – специалист по методика на литературното обучение. Ръководител на курса по математика е Жечка Хипова, преподавател с дългогодишен опит и доказан специалист в началния етап на обучение.

Курсовете стартират на 21.02.2015 г. Цялостната подготовка е в рамките на 40 учебни часа по БЕЛ и 40 учебни часа по математика. Занятията ще се провеждат всяка събота по 3 учебни часа за всеки предмет.

Цена за отделен предмет: 240 лева.

Място за провеждане: ул. „Аксентий Велешки” 9

Телефони за контакти:

0885/261113(БЕЛ)

0897/588407(математика)

 

Подробна информация:

www.tanevaedu.com

Facebook:Училището на Красимира Танева

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.