Подготовка за национално външно оценяване по БЕЛ и математика за 4. клас

Подготовка за национално външно оценяване по БЕЛ и математика за 4. клас

 

Националното външно оценяване по български език и литература и математика е предизвикателство за всеки четвъртокласник. Теоретичната основа на курса е изцяло съобразена с учебно-изпитната програма, с изискванията за националното външно оценяване по БЕЛ и математика. Подготовката по тези два учебни предмета включва: систематизиране на основните понятия, решаване на различни видове тестови задачи, формиране на интелектуални умения за помнене, разбиране, прилагане. Базовата езикова, литературна и математическа компетентност гарантира и успешно представяне на изпити за специализираните паралелки със засилено изучаване на български език и математика след 4. клас.

Ръководител на курса по БЕЛ е д-р Красимира Танева – специалист по методика на литературното обучение. Ръководител на курса по математика е Жечка Хипова, преподавател с дългогодишен опит и доказан специалист в началния етап на обучение.

Курсовете стартират на 21.02.2015 г. Цялостната подготовка е в рамките на 40 учебни часа по БЕЛ и 40 учебни часа по математика. Занятията ще се провеждат всяка събота по 3 учебни часа за всеки предмет.

Цена за отделен предмет: 240 лева.

Място за провеждане: ул. „Аксентий Велешки” 9

Телефони за контакти:

0885/261113(БЕЛ)

0897/588407(математика)

 

Подробна информация:

www.tanevaedu.com

Facebook:Училището на Красимира Танева

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.