ПОДГОТОВКА ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА ЗА НВО СЛЕД 7.КЛАС

Систематизиращ курс по БЕЛ и МАТЕМАТИКА от 7.09 до 17.09 2015 г.

Есенният курс по БЕЛ и МАТЕМАТИКА е с продължителност по 24 учебни часа (по 3 учебни часа всеки ден за всеки предмет) и има за цел да систематизира достъпно за ученика знанията по български език и математика, съобразно учебната програма от 5. и 6. клас – фундамент за качествено усвояване на учебния материал в 7. клас. В рамките на курса учениците ще имат възможност: да затвърди и прилага знанията си по БЕ и МАТЕМАТИКА чрез решаване на тематични тестови задачи в рамките на учебните занятия, както и в процеса на самоподготовката си. Курсът има за цел да подготви вашите деца и за успешно представяне на входящата проверка по двата предмета в началото на учебната година.

Пакетна цена: 240 лева ( в цената са включени материалите за самоподготовка, за текущ     контрол и проверка на домашните работи)

 

Целогодишна подготовка по БЕЛ и МАТЕМАТИКА за национално външно оценяване от 25.09.2014 до 15.05.2015 г.

 Националното външно оценяване по БЕЛ и МАТЕМАТИКА е предизвикателство за всеки седмокласник. Този важен изпит изисква демонстриране на умения за прилагане на теоретичните знания в различни по характер тестови задачи. Теоретичната основа на курса е изцяло съобразена с учебно-изпитната програма, с изискванията за националното външно оценяване по БЕЛ и МАТЕМАТИКА и е с продължителност по 120 учебни часа ( по 3 учебни часа всяка седмица) за всеки отделен предмет. Цялостната подготовка е ориентирана към успешно представяне на изпита и ще подпомага ученика в неговите текущи контролни проверки по време на обучението по БЕЛ и МАТЕМАТИКА в 7. клас.

 Пакетна цена: 1440 лева общо за двата предмета

 Цена на отделен курс: 720 лева по БЕЛ и 720 лева по МАТЕМАТИКА (в цената са включени материалите за самоподготовка, за текущ контрол, проверка на домашните работи).

 Ръководители:

  1. БЕЛ: д-р Красимира Танева, специалист по методика на литературното обучение, автор на учебно помагало за 7. клас; Контакт:  0877/261100 или 0885/261113
  2. Математика: Мариана Онова, дългогодишен преподавател с опит в подготовката на седмокласници. Контакт: 0888968182

Специални отстъпки:

  1. При посещаван систематизиращ курс (пакетен) и записан в основния(пакетен) курс седмокласникът ползва 8% отстъпка от цената на основния курс.
  2. При предпочетена целогодишна подготовка по БЕЛ и МАТЕМАТИКА курсистът ползва 5% отстъпка от пакетната цена.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.