ПОДГОТОВКА ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА ЗА НВО СЛЕД 7.КЛАС

Систематизиращ курс по БЕЛ и МАТЕМАТИКА от 7.09 до 17.09 2015 г.

Есенният курс по БЕЛ и МАТЕМАТИКА е с продължителност по 24 учебни часа (по 3 учебни часа всеки ден за всеки предмет) и има за цел да систематизира достъпно за ученика знанията по български език и математика, съобразно учебната програма от 5. и 6. клас – фундамент за качествено усвояване на учебния материал в 7. клас. В рамките на курса учениците ще имат възможност: да затвърди и прилага знанията си по БЕ и МАТЕМАТИКА чрез решаване на тематични тестови задачи в рамките на учебните занятия, както и в процеса на самоподготовката си. Курсът има за цел да подготви вашите деца и за успешно представяне на входящата проверка по двата предмета в началото на учебната година.

Пакетна цена: 240 лева ( в цената са включени материалите за самоподготовка, за текущ     контрол и проверка на домашните работи)

 

Целогодишна подготовка по БЕЛ и МАТЕМАТИКА за национално външно оценяване от 25.09.2014 до 15.05.2015 г.

 Националното външно оценяване по БЕЛ и МАТЕМАТИКА е предизвикателство за всеки седмокласник. Този важен изпит изисква демонстриране на умения за прилагане на теоретичните знания в различни по характер тестови задачи. Теоретичната основа на курса е изцяло съобразена с учебно-изпитната програма, с изискванията за националното външно оценяване по БЕЛ и МАТЕМАТИКА и е с продължителност по 120 учебни часа ( по 3 учебни часа всяка седмица) за всеки отделен предмет. Цялостната подготовка е ориентирана към успешно представяне на изпита и ще подпомага ученика в неговите текущи контролни проверки по време на обучението по БЕЛ и МАТЕМАТИКА в 7. клас.

 Пакетна цена: 1440 лева общо за двата предмета

 Цена на отделен курс: 720 лева по БЕЛ и 720 лева по МАТЕМАТИКА (в цената са включени материалите за самоподготовка, за текущ контрол, проверка на домашните работи).

 Ръководители:

  1. БЕЛ: д-р Красимира Танева, специалист по методика на литературното обучение, автор на учебно помагало за 7. клас; Контакт:  0877/261100 или 0885/261113
  2. Математика: Мариана Онова, дългогодишен преподавател с опит в подготовката на седмокласници. Контакт: 0888968182

Специални отстъпки:

  1. При посещаван систематизиращ курс (пакетен) и записан в основния(пакетен) курс седмокласникът ползва 8% отстъпка от цената на основния курс.
  2. При предпочетена целогодишна подготовка по БЕЛ и МАТЕМАТИКА курсистът ползва 5% отстъпка от пакетната цена.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.